2013-07-16 14:40:14• hírek • (x)

Palace: rövid szünet után újra nyitva

Frissített berendezéssel, hűs teraszokkal és finom falatokkal vár a Palace étterem és kávézó.

Két hét szünetet követően újra kinyitott a Palace! Az Árpád (Vasile Lucaciu) utca 48 szám alatt található vendéglátóipari egység kitűnő választás, ha valami különleges, házias jellegű ételt kívánsz, vagy ha csak egy pizzát dobnál be a barátaiddal. Bőséges választék van itt sörökből, ami elengedhetetlen kelléke a baráti beszélgetéseknek és a limonádék, kávék is párjukat ritkítják. Tehát mi is a Palace? Étterem, pizzéria, söröző vagy kávézó? A helyes válasz: mind egyben!

A megújult berendezés kevésben tér el a már megszokottól, mint ahogy megmaradt a széles étel-italválaszték és a kedves kiszolgálószemélyzet.

Az étlapon több mint húszféle pizza várja az éhes vendégeket, többféle salátából lehet válogatni és érdemes megkóstolni a Palace Étterem és Kávézó kétszemélyes, bőséges tálait is. A ház specialitása és a törzsvendégek kedvence is a csülkös bab, amit ha valaki egyszer megkóstol, biztos visszatér a barátaival is!

Palace étterem és kávézó

S ha a dolgos szatmárinak nincs ideje személyesen ellátogatnia a kellemes hangulatú étterembe vagy a vízpárával hűtött, a legnagyobb hőségben is hűvös teraszra, azok házhoz is rendelhetnek a finomságokból. Sokan kihasználják a napi menü előnyeit, amit a 0261-710-758-as és a 0755-914-189-es telefonszámokon lehet házhoz rendelni. Egy napi menü ára mindössze 11 lej!

Palace étterem és kávézó

Családi összejövetelek megszervezéséhez is remek helyszín a Palace, ahol több mint ötven vendéggel ünnepelhetjük meg életünk legfontosabb momentumait.

Palace étterem és kávézó

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: